Valitse sivu

häävalokuvaus

Hinnasto 2020

Hinnasto voimassa toistaiseksi,  18.7.2019 alkaen. Muutokset mahdollisia. Hinnat sisältävät alv24%.

 

Hintoihin lisätään kilometrikorvaus 0,45€/km poislukien Sysmä + lähikunnat.

FAQ

Usein kysyttyä

Minkälaista häävalokuvauspakettia suosittelisit

Esimerkiksi potretit ja vihkiminen + 6-10h dokumentaarinen häävalokuvaus

= Täydellinen hääpäivä ikuistettuna!

 

HUOM! Varauskalenteriin mahtuu toistaiseksi vain pelkkiä potrettikuvauksia!

Tehdäänkö valokuvauksesta kirjallinen sopimus

Kyllä, teen jokaisen hääparin kanssa kirjallisen sopimuksen josta selviää tilattu valokuvauspaketti, miten hinta muodostuu, missä ja koska valokuvaus tapahtuu sekä muut sovitut asiat.

Miten ja koska saamme valmiit kuvat

Toimitan valmiit kuvat sähköisesti suljettuun nettikuvagelleriaan josta voitte ladata kuvat itsellenne 2vk kuluessa. Voitte myös jakaa linkin kuvineen häävieraille katseltavaksi.

Toimitusaika valmiille kuville hääsesonkina on n. 2-4vk potrettien valitsemisesta.

 

Pidämmekö hääpalaverin ennen valokuvausta

Voimme pitää hääpalaveria kasvotusten tai puhelimen/sähköpostin välityksellä ja sopia yhdessä hääkuvaukseen liittyvät käytännön asiat. Minuun voi aina olla yhteydessä mikäli matkan varrella tulee kysyttävää tai ideoita!

Miten varaaminen ja maksu tapahtuu

Häävalokuvaussopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lähetän laskun varausmaksusta (30% kokonaissummasta), loppuosa hinnasta erääntyy maksettavaksi kuvauspäivään mennessä erillisellä laskulla. Sopimuksen allekirjoittamisen ja varausmaksun maksamisen jälkeen päivä on varattu Teille.

Kerro itsestäsi

Olen 29-vuotias valokuvaaja ja valokuvaamoyrittäjä Sysmästä. Rakastan onnellisia hetkiä arjen keskellä! Kuvissani on lämpöä, rakkautta, kontrastia sekä ripaus mattaa. Olen myös Äiti isolla Ä:llä. Olen entinen hoitoalan ammattilainen ja opiskellut myös sosiaalialan amk-opintoja ennen päätoimiseksi valokuvaajaksi ryhtymistä. Elämä on elämistä varten, eikö? Tartutaan siis unelmiin ja tehdään niistä totta!

Ota yhteyttä

Pyydä tarjousta häävalokuvauksesta sähköpostitse tai viereisen viestilomakkeen kautta, vastaan pääsääntöisesti vuorokauden sisällä. Voit myös soittaa ja tiedustella onko suunniteltu päivä vielä vapaana.
Sysmän Kuva / Valokuvaaja Jenna Rajavuori

http://www.sysmankuva.fi/

Sysmäntie 32, 19700 Sysmä Päijät-Häme

Jätä viesti